Grofvuil Den Haag contact

Ben jij in het bezit van een gigantische stapel grofvuil en wil je contact opnemen met de juiste personen in Den Haag om dit kwijt te raken? Even googelen op grofvuil Den Haag contact en je hebt het zo gevonden. Wat vind je als je zoekt op grofvuil Den Haag contact en wat moet je dan doen? Lees het hier!

De contactpagina van grofvuil Den Haag

Allereerst krijg je een inleiding over wat grofvuil is en wat je er mee kunt doen. Vervolgens kun je een aanvraag doen om een grofvuilafspraak te maken, door het grofvuil Den Haag contact formulier. Hier vul je je gegevens in, waarna je een samenvatting krijgt van de gemaakte afspraak. Even het grofvuil Den Haag contact bevestigen en de klus is geklaard. Hoeft het vuil niet per se te worden opgehaald, dan kun je het natuurlijk ook gewoon zelf brengen.

De afvalbrengstations

De gemeente Den Haag heeft 3 afvalbrengstations, die je online op de kaart van Den haag kunt bekijken. Grofvuil Den Haag contact wijst je op de volgende adressen: de Vissershavenstraat 2 (Scheveningen), de Plutostraat 1 (Binckhorst, stadsdeel Laak) en op De Werf (Zichtenburg, stadsdeel Loosduinen). De openingstijden van de grofvuil Den Haag contact afvalbrengstations zijn maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Alleen als particulier kun je gebruik maken van de afvalbrengstations; bedrijven moeten dus ergens anders wezen. Heb je een bedrijf, dan kun je voor je grofvuil Den Haag contact zoeken met een erkende afvalverwerker.

Voorwaarden

Er zijn wel een aantal voorwaarden wanneer je besluit met grofvuil Den Haag contact op te nemen. Ten eerste: neem altijd je afvalpas mee. Deze heb je nodig als je gebruik wilt maken van een afvalbrengstation. Hoe kom je eraan? Als je afvalstoffenheffing betaalt, heb je recht op een afvalpas. Deze hebben bewoners uit Den Haag in november 2011 ontvangen en is geldig tot 2015. Per huishouden wordt één afvalpas toegestuurd. Bij de ingang van het afvalbrengstation houd je de streepjescode van de afvalpas onder de scanner, waarna je naar binnen kan. Woonachtig in Den Haag en geen afvalpas ontvangen? Meld dit even via het grofvuil Den Haag contact aanvraagformulier afvalpas. Je krijgt dan een nieuwe afvalpas toegestuurd binnen tien dagen. Is de pas kwijt of kapot? Vraag een nieuwe aan en dan wordt de oude automatisch geblokkeerd. Voor meer grofvuil Den Haag contact kun je terecht bij het nummer 070-3660808.